Бургас - Нос Емине - Дъскотна / част първа ("РЕКОРДЪТ")

Share
Embed
 • Published on:  Monday, June 27, 2022
 • Трак:
  https://www.strava.com/activities/7369487537

  Още април месец направих опит за скоростно преминаване на Бургас - Емине по същия маршрут. Тогава имах 2 спирания за около 4 минути и някой обърквания на пътя. Въпреки, че имах сериозна помощ от 15км./ч попътен вятър, тогава го направих за 3:13ч. Бях твърдо решен да падна под 3 часа.
  Видео от тогава тук:
  https://cnclips.net/video/x03cpD0DdUA/video.html

  И така, дата е 26.06.2022 - слънчево време с много лек насрещен вятър. Идеално време за личен рекорд.
  Заредих 700гр. "нацепин" в бидона (100 гр. глюкоза + сол + магнезий). Изпих 500 ml. вода на тръгване и вярвах, че това ще ми стигне като енергия и вода до там. На Влас усетих, че се дехидратирам и за късмет имах 500мл. бутилка в раницата. Извадих я и я изпих в движение. През цялото време не съм спирал освен да пребутам барата на Ахелой и да изхвърля една бутилка с вода в Свети Влас. Преди време задната ми гума имаше спукан страничен борд. Поради супер агресивното каране вероятно лепенката се е разхлабила и гумата ми започна да спада точно на надолнището на Емона. За щастие успях да стигна до Емине преди да спадне напълно. Новият ми рекорд е 2:48ч. или с 25 минути по-бързо от април месец.
  Някой ден със силен попътен вятър може би ще се опитам да бия и този рекорд, но без такъв не смятам, че мога да падна с повече от 5 мин.
  Много мразя да се прибирам по един и същ маршрут и затова реших да се прибера с влака от Дъскотна до Бургас. Във втора част ще покажа прибирането от Нос Емине до село Дъскотна. Там също беше доста стресово, защото имах проблеми с гумата и гонех последния влак в 20:18ч. а трябваше да мина 85 км. по КОМ-ЕМИНЕ. Очаквайте продължение ....

  П.П.
  Инсъртите и фитилите са голяма рагбота ;))))
Loading...

Comment