Mahligai Fizo, Mawar musnah... "Bercerai bukan kerana harta atau orang ketiga"

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Tuesday, July 9, 2019
  • HILANG keserasian menjadi alasan dan punca rumah tangga pelakon Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim yang dibina selama enam tahun gagal diselamatkan. Menurut Mawar, 30, mereka sudah cuba memperbaiki rumah tangga itu namun terpaksa mengorbankan kasih sayangnya demi kebahagian bekas suami sekeluarga.
Loading...

Comment

  • Alieff Irfan  6 days ago

    wehh tak sangka bleh bercerai . Mohon tabah kedua dua pihak . Ada hikmah disebalik apa yg terjadi .

  • Loke M.K  yesterday

    Samson No Delilah pp

  • Syarfa Nabilah  4 days ago

    Xfaham Betul aku yg jenis family lebih2 ni.. Mawar tu Ada mak bapak lagi Dan Cara didikan xsama.. Kadang Mertua ni yg lebih2 itu Ini xbetul Ada je Xkena dgn Cara menantu..dri Cara mawar cakap Kita boleh agak Dari side mana yg problem.. Bertabah la..

  • meow meow  6 days ago

    Orang perempuan yang dah berkahwin je boleh faham ape 'maksud' mawar. kesian kat mawar semoga tabah

  • Isu sebb mak adik ipar dia duk sekali mana nk privacy nk jimak pun payah

  • Tabuan cOmel  2 days ago

    @mohamad haidir biasa la diorgx gaduh tak best kot😎

  • syazwan mazri  6 days ago

    Salam. saya nak kahwin rancang tahun depan january/febrary 2020. minta doa semoga dipermudah. terima kasih. 🙏🙏

  • W'kum salam.. Alhmdllah da ada perancangan rumah tangga insyaallah smg dipermudahkan sgl urusanx hgga kepintu cinta halal..

  • Suncherz Gg  2 days ago

    Malam pertama wik...wik...wik

  • Ctumie 63  6 days ago

    Cara mawar becakap pun kita tahu, pengaruh keluarga fizo yg jd punca utama keadaan mcm ni. Hmmm

  • man bai  yesterday

    Peringatan buat SEMUA...Apa yg kita tulis di sini akan menjadi SAHAM kita di akhirat......

  • Qiestina !  yesterday

    Jgn menuduh org sebarangan

  • 24 OFFLINE  6 days ago

    Bukan pasal harta atau orang ketiga..so bermakna semua ni pasal "Ibu Mertuaku". Moga bersabar dan bertabahlah

  • Kamal Rashid  yesterday

    Ibu mertua tidak tahan hasutan iblis lalu menyuruh anaknya bercerai

  • 24 OFFLINE  2 days ago

    @Dania Aljeffery semua dah tahu punca dia. Tuan badan dah jelaskan

  • nurul ashikin  3 days ago

    Fizo sekeluarga.... Tahniah fizo sekeluarga.. anda berjaya merobohkan masjid mereka.... Mesti sengih2 fizo sekeluarga ni..

  • Matthew Cordia  yesterday

    Khatijah Nuno Celaka la kamu iye.

  • ummu ummi  yesterday

    @Khatijah Nuno be careful with whatever you said.

  • Atom  4 days ago

    Nothing to see here.. We already know 2019 is the year of cerai

  • Ballbust  yesterday

    Atom but you here because you see this video right.?

  • kur apu  2 days ago

    Apa pun mentua kah ipar kah x boleh cmpur urusan rumahtangga suami isteri ni lah jadi nya

  • cik myra  6 days ago

    Bagus la walaupun bercerai sama² tutup aib...

  • Tama pratama  3 days ago

    Mantul

  • Md Napie  4 days ago

    Demi kebahagian keluarga belah fizo.....upppssss!!!!!