Status sebenar Khai Bahar dengan Siti Nordiana #NaKhai | MeleTOP | Nabil & Neelofa

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Tuesday, July 9, 2019
  • Banyak lagi video eksklusif dan yang best best dekat Astro GO dan Njoi NOW! Korang boleh tengok kat sana secara PERCUMA!Senang je caranya:1. Download Astro Go atau Njoi Now2. Buka aplikasi dan tekan "Skip"3. Enjoy the show secara PERCUMA! Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletopEpisod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd
Loading...

Comment

  • sham 1040  4 days ago

    Nabil ni bagusnya sebab pandai memeriahkan program. Kalau dpt guest pemalu mcm khai dan nana kalau host biasa mesti awkward. Tapi nabil pandai backup utk semua

  • Kent Kent  6 hours ago

    betul

  • Noor Affendy  yesterday

    loofa ni control cun je bleh la..klo nabil xde x jd ape loofa tu..

  • Zie MohdJamil  4 days ago

    #NaKhai dh tergamam nk jawab status hubungan.. dup dap dup dap kita yg tgk pun boleh rasa debaran tu.. 🤭 Bila khai terkedu & suruh nana yg jwb kt situ semua org dh tau jawapannyaa..haih comeyla korang ni 🤭😍💞🐱🍬🐜🐛 Minit 11:55 nmpk khai bahagia berbunga bila bcerita psal status hubungan ngn nana trus nyanyi lagu #123..ke lagu tu mmg dicipta berdasarkan pglmn sendiri dgn nana 😜🌹💞🐜🐛

  • zita zumira  5 hours ago

    @Lenovo A850 sungguh.bagai dikata...hahaha...doa yg baik2 saja...

  • Lenovo A850  18 hours ago

    @zita zumira setuju sgt.kalau x ada apa2 mst bleh jwb..ni tergagap nk jwb..sdangkan dalam hati ada taman

  • Adi Pramana  2 days ago

    KHAI,,, mungkin awak tak tahu sebenarnya ada sebuah lagu lama (1989) berjudul NORDIANAKU. Harap awak dapat cover lagu ni ditujukan khas kpd Siti Nordiana... best tau lagu ni. Penyanyi asal Raja Izhar telah meninggal dunia tak lama selepas keluar album sulung beliau.https://cnclips.net/video/Z3_UKhg5qD0/video.html

  • jesz channel  3 days ago

    Khainana nakhai siapa masih ulang Tayang kita same

  • always excited to see khainana scenes

  • lil ssarah1  yesterday

    Undi nana uolsss.... khai dh confirm lock utk penyanyi. Jom kita nak tgk dua2 amik award penyanyi lelaki dan wanita bersama2 mcm Ame. Jom sepakatttt

  • Saifullah Salli  4 days ago

    Pasangan serasi... Sama cantik sama padan, sama sopan

  • MS MN  6 days ago

    Suka neelofa pakai mcm ni.. ayu sgt.. kalau die pakai fesyen pelik2 aku mmg laju je kecam.. kalau pakai mcm ni mmg aku puji.. hope teruskan pakai cmni je.. buang2 jela fesyen aneh2 tu.. 😂😂

  • MS MN  3 days ago

    Suraida Sansee ape yang aneh?

  • Armita Sumar  3 days ago

    Btol tuu

  • Suke dngr suare nana bile bckp lemak merdu sgt n suke dngr khai ketawa akan turut ketawa same.. Ape sj yg khainana buat pasti nmpk sweet mgkin sbb keserasian antare mereke.. Moge kalian kekal bahgia hngge ke jannah aaminn #satukanrasa#khainana#nakhai

  • Suria Wahid  13 hours ago

    Aamiin....Aamiin...Aamiin...InsyaAllah.

  • DWI SRI ASTUTI  yesterday

    Aamiin

  • Laila Manja  4 days ago

    Nabil cakap 'dalam diam kan'😊😊..tengok reaction muka and mata khai😉😉...suka tengok jelingan tu..sesuatu sangat🤗

  • Sidin Odah  4 days ago

    Laila Manja...ye ada sesuatu kat situ....tp blum waktu nak declare....bsbr je lah....doakan yg baik2...semuga ber jdh untill jannah....aminn....aminn....yarobalalaminn.....