[LIVE] Big Stage 2019 Live + (Minggu 4)

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Sunday, September 8, 2019
  • Minggu ini dengan tema Duominasi, BBNU akan berduet dengan artis jemputan. Minggu lepas banyak drama yang terjadi. Tak sabar nak layan Big Stage minggu ini.

    #BigStage
    #VivoMalaysia
    #DominasiBBNU
    -----
    Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
    Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
    Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
    Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
    Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak
Loading...

Comment

  • Hasbollah Fir
    Hasbollah Fir  5 days ago

    wah marshaaaaa!!!! kalaulah cerita seram yg pernah di lakonkan olh maya karim d buat semula dgn pelakon wanitanya marsha mmg ngam... cerita apa ya? oya cerita pontianak harum "SUNDAL" malam... sesuai watak marsha tu...

  • AINUN AMRAN
    AINUN AMRAN  7 days ago +1

    dato siti nurhaliza ni memang tepat ah guna imuniti tahun lepas selamatkan wani kayrie betul tahun ni pulak fieya julia aku rasa dato siti nurhaliza memang patut jadi juri tetap big stage

  • K . Y
    K . Y  7 days ago

    U

  • qtpie
    qtpie  14 days ago +1

    49:13 i love this ❤

  • cak zam
    cak zam  21 days ago

    Dinda... Dinda .. Dinda ... Dinda ... Dinda ... Dinda

  • arra hasan
    arra hasan  21 days ago

    Takleh move on dengan
    #syaqiem do❤

  • Syaidatul Nazirah
    Syaidatul Nazirah  1 months ago

    37:36 i love this part❤️

  • Zieylla S94
    Zieylla S94  1 months ago +1

    2:20:30 Korang perati jer muka Han Byul perati jumlah markah tu 😂😂😂 teliti betul die .. pastu minggu depan 2 minggu berturut2 num1 .. Hebat mamat ni ..

  • Cute 223
    Cute 223  1 months ago +1

    Srs ayie blh go on dgn balada
    Lps duet dia dgn dinda tu mmg nmpk suara dia tu sedap gilaa😭

  • S⃟h⃟i⃟n⃟i⃟g⃟a⃟m⃟i⃟ T⃟v⃟ Official

    1:36:57 Duet Juara Big Stage Musim Pertama ( Sarah Suhairi 🇲🇾) dan Big Stage musim Kedua ( Han Byul 🇰🇷) yeah!! 👌👏

  • man man tamman
    man man tamman  1 months ago

    18:21

  • Aieda Shuhada
    Aieda Shuhada  1 months ago +1

    Minggu ni paling xbolehh move on ayie dgn dinda... Tp xminat dinda.. Sbb ayie kot #floor88fan

  • Nurul Afisyah
    Nurul Afisyah  1 months ago

    Berpuluh kali reapet dah part #syaqiem ni..hadoihhh.. Still xleh move on lgy dgn sweet couple ni..😝

  • Montel Naddea
    Montel Naddea  1 months ago +1

    Han byul 💖

  • Hanny ann
    Hanny ann  1 months ago

    Underrated gile Adzrin & Marsya? Best kutt

  • M.r Penggangur
    M.r Penggangur  1 months ago +1

    Sampai sekarang tak boleh move on persembahan dinda ngan ayie

  • Curious Guy
    Curious Guy  1 months ago +1

    1:25:33 - 1:25:48

    Aku x tau knape aku rasa suara azmi sedap sgt time ni 😍😍

  • alto_fm
    alto_fm  1 months ago

    Ramai yg puji2 prsembahan dinda...aku rasa biasa je..
    Music arrangement biasa je..
    Takde special atau explosive sangat pun..

    Mrnyampah dgn peminat2 dia..nak kondem2 peserta lain..tapi tak leh terima bila org kondem balik..😜
    😏tak bersyukur..Kalo tak kerana Aziz Harun tarik diri..dh terkeluar pon😏

  • ai den
    ai den  1 months ago +2

    kenapa aku tak boleh move on niii Dinda & Ayie 37:34

  • Mohamad Muzzamir
    Mohamad Muzzamir  1 months ago

    Neeta ft Azmi - Tentang dia

    Sehitam langit di angkasa
    Yang mendung memurungkan bumi
    Takut 'ku ke masa yang lalu
    Mengoreskan luka dalam hati

    Kekasih, yakini cintaku
    Di sinilah cintaku berlabuh
    Perjalanan mencari jawaban
    Berakhir karam di hatimu

    Cerita cinta anak remaja
    Menggauli kidung kasih
    Punahkah takut di hati?
    Terkutuklah bila kita berpisah
    Selamanya harus bersama
    Buktikan kita bahagia

    Tentang dia tak perlu kau risau
    Lagu cinta hanya untuk kita

    Dan kini tidurku tersenyum
    Oh, gadis aku cinta padamu

    Cerita cinta anak remaja
    Menggauli kidung kasih
    Punahkah takut di hati?
    Terkutuklah bila kita berpisah
    Selamanya harus bersama
    Buktikan kita bahagia

    Tentang dia jangan pernah terlupa
    Biar menjadi cerita
    Di balik cerita kita