[LIVE] Big Stage 2019 Live + (Minggu 4)

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Sunday, September 8, 2019
  • Minggu ini dengan tema Duominasi, BBNU akan berduet dengan artis jemputan. Minggu lepas banyak drama yang terjadi. Tak sabar nak layan Big Stage minggu ini.

    #BigStage
    #VivoMalaysia
    #DominasiBBNU
    -----
    Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
    Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
    Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
    Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
    Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak
Loading...

Comment

  • Hendra Syukriadi
    Hendra Syukriadi  4 hours ago

    Sidinda suaranya bikin Baper (bawa perasaan)

  • Hendra Syukriadi
    Hendra Syukriadi  6 hours ago

    Netta ini suaranya juga keren

  • Noh Sidie
    Noh Sidie  9 hours ago

    1:58:00 sama suara ct 😂

  • Abang Janggut Gaming

    Suke lahh suare dinde ni.. 🥰🔥

  • Aisyah Yusob
    Aisyah Yusob  21 hours ago

    Masih tengok lagi sebab dinda dengan ayie lol

  • DreamyMe
    DreamyMe  22 hours ago

    Ayie 😭💖

  • Rayyan Hendra
    Rayyan Hendra  yesterday

    Siapa yang vote santesh , kucaimars dan jang han byul
    Please comment di bawah

  • yondan0510
    yondan0510  yesterday

    https://youtu.be/CVdLCx4IwGY

  • Suhaimi Khalid
    Suhaimi Khalid  yesterday

    Sehitam langit di angkasa
    Yang mendung memurungkan bumi
    Takut ku ke masa yang lalu
    Menorehkan luka dalam hati

    Kekasih yakini cintaku
    Disinilah cintaku berlabuh
    Perjalanan mencari jawaban
    Berakhir karam dihatimu

    Cerita cinta anak remaja
    Menggauli kidung kasih
    Punahkah takut di hati
    Terkutuklah bila kita berpisah
    Selamanya harus bersama
    Buktikan kita bahagia

    Tentang dia tak perlu kau risau
    Lagu cinta hanya untuk kita
    Dan kini tidurku tersenyum
    Oh gadis aku cinta padamu

    Kekasih yakini cintaku
    Disinilah cintaku berlabuh
    Perjalanan mencari jawaban
    Berakhir karam dihatimu

    Cerita cinta anak remaja
    Menggauli kidung kasih
    Punahkah takut di hati
    Terkutuklah bila kita berpisah
    Selamanya harus bersama
    Buktikan kita bahagia

    Tentang dia jangan pernah terlupa
    Biar menjadi cerita
    Dibalik cerita kita

    Tentang dia tak perlu kau risau
    Lagu cinta hanya untuk kita
    Dan kini tidurku tersenyum
    Oh gadis aku cinta padamu
    Oh gadis aku cinta padamu

  • Maria Ahmad
    Maria Ahmad  yesterday

    I think that our sing very much good but not just like hate music for video best forever

  • Amirul Ashyraf
    Amirul Ashyraf  yesterday

    Kucaimars ni betul ke maksud janam tu ke mana? Aku google maksud dia forever. Buat homework tak ni kucaimars

  • Amirul Ashyraf
    Amirul Ashyraf  yesterday

    kt dewabn tu bkn main ramai mafia jerit fieya last2 dia undian terendah. LOL

  •  yesterday

    Dinda permata love you


    From indonesia

  • Qq Qq
    Qq Qq  2 days ago

    Baby shima dan baby santesh so best...

  • Murni Halim
    Murni Halim  2 days ago +1

    Mantaplah Dinda dengan Ayie.

    Btw, aku tahu dulu 5 Bidadari, lagunya bagus. Semangat Dinda. Salam dari 🇮🇩

  • Yaa Mn
    Yaa Mn  2 days ago

    suka sgt syada haqiem dinda and ayieee, !!

  • Ros Abu Bakar
    Ros Abu Bakar  2 days ago

    Mcm judika suara ayie skit2

  • dian lee
    dian lee  3 days ago

    Menang banyak tu kucaiiiiii 😂😂😂

  • Nadiah Lavender
    Nadiah Lavender  3 days ago

    Neeta is the best 😘

  • md fazley
    md fazley  3 days ago

    Santest suara ke laut.