[LIVE] Gegar Vaganza 2019 Live + (Minggu 8)

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Sunday, December 1, 2019
  • Kejutan minggu lepas bila Gegar Vaganza akan ditambah 3 minggu lagi. Tiada penyingkiran minggu lepas. Berapa yang akan jadi mangsa malam ini?

    #GegarVaganza2019
    #FarmFresh
    #IniBarulahSusuSegar
    ------
    Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
    Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
    Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
    Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
    Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak
Loading...

Comment

  • Aku Latif
    Aku Latif  an hour ago

    Moga naqiu juara...rezeki anak² n wife dia..

  • Aku Latif
    Aku Latif  an hour ago

    Astro...bg lgu she's gone kt naqiu..plssss

  • Shaz Burn
    Shaz Burn  3 hours ago

    Org lain pny vt sume psl hantu misteri..yg naqiu pnye npe psl kawen lain? Lg seram ek 🤣

  • Azren Azreeenn
    Azren Azreeenn  16 hours ago

    Sham visa improve guys...sedap dia nyanyi by his own style..Nice..

  • Nuraini Ain
    Nuraini Ain  16 hours ago +2

    Astro pilih kasih. Justice for Roy.

  • 9 year old army GG
    9 year old army GG  16 hours ago

    1:36:27 che ta pakai baju besar besar tu nak culik orang ke? Besar semacam je

  • FAKHRUL gaming
    FAKHRUL gaming  17 hours ago

    Sapa nak sham masuk

  • Ain Razak
    Ain Razak  17 hours ago

    💪The best Amir masdhi

  • Tompel Adib
    Tompel Adib  17 hours ago +1

    Astro serkap jarang anggap abg roy xde publisiti.. kalau btul tade tgok la dislike lebih byk dr like bile abg roy dikeluarkan

  • Tompel Adib
    Tompel Adib  17 hours ago +2

    Disebabkan roy keluar aku disliked dah

  • Was Sya
    Was Sya  18 hours ago +2

    Adehhhh apa lah astro neh orng suara x sedap pown still nak ada dlm gv lagi so boring mcm nehh nyampah aku nkbtgk lps neh

  • love evol
    love evol  19 hours ago

    Sham visa? Apo..
    Eth2 apa je.. Wan selamat sbb mggu ni dia yg ok..sbb dia ikut nasihat judge..

  • Waniaizarra Ghafar
    Waniaizarra Ghafar  21 hours ago

    Target aku wan @ nurfatima yg akn keluar tak sangka roy yg keluar?? Why???

  • arjuna dewi
    arjuna dewi  22 hours ago

    Kalau x puas hati...jgn tonton GV mlm Ni...x trending gitu...

  • hilman safwan
    hilman safwan  23 hours ago

    Wah lagi ramai dislike....

  • Noor Sharina
    Noor Sharina  yesterday

    Astro dh bagi penapis udara kat Roy pastu singkir kn dia plak😢

  • Mazlan Abdul Latif
    Mazlan Abdul Latif  yesterday +1

    One naition emcees=ONE

  • Khairul Rieyy
    Khairul Rieyy  yesterday

    Meremang laa versi Roy niy..
    Dia punya tembakan tu, tepatttt
    Btw, tak adil buat Roy sebegitu😢

  • Shafiq Almars
    Shafiq Almars  yesterday

    11:29 Jihan mencarut... Tak kena censored haha

  • Azrey TV
    Azrey TV  yesterday +1

    55:15 part ni lawak😂