Betul ke Han Byul ”sweet talker?!” | MeleTOP | Nabil & Neelofa

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Tuesday, October 8, 2019
  • Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
    Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd
Loading...

Comment

  • shafuholic
    shafuholic  4 hours ago

    And finally he met Neelofa

  • idkwhat toput
    idkwhat toput  7 hours ago

    His "Jambuler" IS SO FREAKING CUTE OMG HAHAHAHAHAHA

  • Sally Lemon
    Sally Lemon  yesterday

    Mula terfikir gk kalau Lofa akan over psl slot bahasa inggeris lg2 bila interview abg kpop yg tgh top. Tp bagusnya nasib kt sini lofa takde sailang, tak menggedik, tak attention seeker dan tak show off English accent trying too hard dia. Gelak pn tak mcm mak lampir. Bila dia bg banyak ruang pd Nabil dan Hanbyul chemistry tu lebih menjadi dan lawak giler. Nama pn dekat2. Hanbyul Nabyil. Mcm Labu Labi pn ada

  • lettuce pie
    lettuce pie  yesterday +1

    ada tak talk show or siapa2 or mana2 host yg ty hanbyul the perbezaan dlm industri korea dgn malaysia cane, and if we can do something to improve our industry. kalau tak silap aku, korea punya industri dia mengamalkan budaya meng-speech-terapi-kan artis2 dia. not just celeb, even host yg dah wellknown pn diorang still akan continuously offer the program. even I think, for guests utk diorang punya show pun, diorang akan discuss dulu, before pergi studio, interview not just with the director/host but as well dgn a speech therapist. sbb komunikasi ni as many other things, its never this way correct that way wrong. its always changing and its always never-ending things to learn. we can always improve our ways of talking. that's why most of artis korea dia kalaupun pemalu or ada anxiety diorang still boleh berkomunikasi dengan baik dan tenang. I think its good lah sbb benda tu juga membantu penonton yg menonton rancangan itu juga supaya dpt improve communication. sbb communication most of time, is ppl imitating what they see and hear. so, I think tv² di malaysia ni mungkin boleh stat buat tu, so boleh bantu jugalah rakyat malaysia mengimprovekan komunikasi. we give and take. takde la hiburan semata. so, kurang la skit kot kejadian mcm yg maya karin baru ni kot. i think adik tu bkn tak reti BI pun, cuma mcm sis la, ada mslh komunikasi skit, which can be created from environment jg. I think dlm byk² negeri, terengganu la kot org²nya yg paling ramai pemalu. like me oso, wlpn tak lahir terengganu, tp dibesarkan kt terengganu, so mengaku org ganu, mmg I do have problem berkomunikasi, the worst,. spektrum paling severe. kena pergi jumpa speech therapist. but therapy ni tak popular kat mesia, sbb i guess the ppl yg dlm bidang ni pun, found it a bit awkward to apply the modul on adult sbb tak popular lg. kalau syarikat² tv kiter ni popularize this kind of therapy among their employee, might be this can be improved and the benefit boleh dirasakan oleh seluruh rakyat jelata. because to be honest, when we get to certain age, like me, dah jadi pasrah terima je tak reti ckp, sbb kerja pn bkn melibatkan nk kena pandai ckp, but memikirkan budak² kecil yg lain, I don't want them to melalui what i lalui masa kecik dulu. its painful growing up not able to communicate well. because kids have no choice, they gotta be in the social environment like school, because that's the only proper place for kids to be at. not like us adult, we can choose.

  • Pasqualina Lorenza
    Pasqualina Lorenza  yesterday +1

    Jambu lerr. Dia nk ckp dia lelaki jambu tu. Lemah lembut. 😂

  • N
    N  yesterday

    Wet love. Haha! Ngek la Nabil ni. 😅😂

  • Fazira Ramlan
    Fazira Ramlan  2 days ago

    semalat malam-hanbyul 😂 comel je

  • haziq muhd
    haziq muhd  2 days ago

    his also funny..lu fikir sendiri.....rumahku syurgaku...sweet talker......

  • aku dan dia bersatu
    aku dan dia bersatu  2 days ago +3

    Kalau ajak Han Byul kt meletop tlg la jgn rushing2 mcm ni rse xselese tgok ckp kjr2 mse..4minit mne ckup..plg x 10mnit dh cntik...

  • GotSeven Lover
    GotSeven Lover  3 days ago +1

    Han Byul perangai mcm Jackson Got7😂

  • Hanis Serenade
    Hanis Serenade  3 days ago +1

    Nabil English got better and better. Good for him

  • Soyeon eat vegetable Lmao

    " L.E.D lampu rumah kau"
    AHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHH

  • aminah akat
    aminah akat  3 days ago +2

    Gelak brabis dgn Han Byul Lofa dan Nabil 🤣🤣😂😂🤣

  • ainul mursyidah
    ainul mursyidah  3 days ago +2

    Laaa..dia ni vokalis ledapple ke???mcm mana lah boleh tak perasan selama ni..lagu RUN TO YOU is one of my favourite!

  • Nik Raja Bungsu
    Nik Raja Bungsu  3 days ago +2

    Org korea memg lebih air dr org melayu hahaha sbb kat kilang aku kalau ada machine yg order dr korea tu ada problm. Org korea yg dtg kilang aku tu smua msuk air hahaha nk ckp melayu cmpur2.. Aku tukang gelak je. Trhibur

  • Ain Razak
    Ain Razak  3 days ago +1

    Conggrats Han Byul

  • nero fbb
    nero fbb  3 days ago +4

    Nabil: cakap lu pikirla sendiri
    Hanbyul: lu pikir sendiri
    Nabil: 😯😮

  • Zully Zack
    Zully Zack  4 days ago +22

    Nabil: “L E D Apple”
    Hanbyul: “LED Apple”
    Naelofar: “L E D rumah kau”

    HAHAHAHAHA

  • Adam Magma Magma
    Adam Magma Magma  4 days ago +2

    so sweet oppa..sy manis..hahaaa..tgk meletop coz of u only..tp skit sgt sceen dia..eemmm...

  • CHOICES !
    CHOICES !  4 days ago +1

    Nak tau camne nak jadi sweet talker?:
    Cakap sambil makan gula2