Menyedihkan! Punca Fizo Omar & Mawar Bercerai Talak Satu

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Tuesday, July 9, 2019
  • “Saya korbankan kasih sayang untuk kebahagiaan Fizo sekeluarga," - Mawar. BACAAN LANJUT: https://www.budiey.com/fizo-omar-mawar-karim-bercerai/

    Kredit Video: Media HIburan & Kosmo!

    https://instagram.com/budiey - Follow My Instagram
    http://youtube.com/budieychannel - Click to Subscribe!
    http://budiey.com - Visit My Blog!
    http:///BudieyDotCom - Become a Fan!
    http://twitter.com/budiey - Follow Me!
Loading...

Comment

  • Kylasam 1
    Kylasam 1  2 months ago

    Mengikut rekod, ada 3 sebab utama terjadinya penceraian. 1. Kewangan(secara langsung atau tak lngsng). 2. Cmprtgan atau gangguan dari "pihak ketiga". 3. Sikap.

  • Nyoktua55
    Nyoktua55  2 months ago

    Sebenarnya kalau saling membantu antara keluarga Fizo dan Mawar rasanya mereka mkin bertambah kaya dan senang..sbb mawar ada bisnes besar..ble kembangkan lgi produk tu di Kelantan dok tempat.. tpi sygnya egois telah mengatasi kematangan depa..

  • SYAFUL BAKHTIAR AHMAD BASHRI

    Apa nak disedihkan cik Fizor ikut saja nasihat Allahyaram P.Rsmlee dalam filem Dok Re Ni , HARI NI AKU DAH BEBAS, SIAPA NAK JANDA AKU BOLRH KEBAS.....

  • Cabai Belacan
    Cabai Belacan  2 months ago

    Asal org Kelantan je, teruih bunyi mcm2. Klu org johor, perak, kedah ke xde bunyik negeri tu. Maklumlah, org Kelantan bnyk famous, Youtubers mcm Syahmi, Sofyank famous pun bnyk org Kelantan, instafamous Syima, dnars, demica, dsv pun bnyk org Kelantan, artis misha omar, pekim Ibrahim, neelofa pun bnyk org Kelantan. Maklumlah org Kelantan kan. Terkenal.

  • Rahmah Zabidin
    Rahmah Zabidin  2 months ago

    Untong nya... ibu Fizo dapat anak yg soleh . Semua nya izin Allah , berserah lah segala kpd Allah kerana Allah yg mencipta hamba2 nya.

  • Aku Pokok Kelapa
    Aku Pokok Kelapa  2 months ago

    dah nama pun pelakun.. kalau dah baik sangat tu buat apa bercerai.... saja suka-suka? hobi? atau dah tak ada apa nak buat? kegiatan waktu lapang?... sebenanya tak payah nak merapu sangat kununnya betapa baik sangat hubungan sesama mereka... kami masih cemolot.. saya masih sayangkan sidia- sidia.. tapi sengaja je saya ceraikan dia.. sebab hobi saya adalah bercerai.. oleh sebab saya terlalu sayangkan dialah saya ceraikan dia.. tak payah nak fake sangat..

  • Superchairs
    Superchairs  2 months ago

    Salam. Channel saya masih kurang subscribe nya.. tolong masuk link ni dan SUBSCRIBE channel saya. Ajak kawan2 subscribe sama k. Tolong ya! Thanks.
    https://www.youtube.com/channel/UCZn3pu23jf5cFYMCypRzlig?sub_confirmation=1

  • malaysian voice
    malaysian voice  2 months ago

    Berkahwin kerana Allah bercerai kerana Allah.. KEpala bapak ko...kalau da bercerai setan namanya..

  • RichalRich 170
    RichalRich 170  2 months ago

    ku tunggu jandamu...

  • sabariah Ayob
    sabariah Ayob  2 months ago

    Tak pa jika tak serasi pisah ja ..buat apa nak menyusah kan jiwa ..

  • Act Of Vengeance
    Act Of Vengeance  2 months ago

    Semuanya senyum-senyum belaka. Mereka telah temui kebahagian mereka.

  • Winston Blue
    Winston Blue  2 months ago +6

    klau nk kawin jngnlh pilih org kelantan..depa ni mmg perangai pelik..sngt2 pelik..makpak adik beradik depa semua ska masuk cmpur hal umh tangga kita..btl x org kelantan??jngn marohh..?like sikit ore kelate

  • zeen mad
    zeen mad  2 months ago +1

    jgn ler pi komen ckp ni musibah / takdir dari allah..

    talak ni perbuatan melepaskan ikatan dan menurut syarak pula, talak membawa maksud melepaskan ikatan perkahwinan dengan lafaz talak dan seumpamanya..

    dlm erti kata lain, si suami yg melafazkan talak tu.. ini perbuatan manusia..
    allah murka perbuatan talak ni~~
    ada lak ckp ni ujian / musibah / takdir dari allah.. sedih aku baca..

  • #viralvideoterkini #rocket

    Hahaha

  • Like Yong
    Like Yong  2 months ago

    Bercerai tapi gembira peliklah dia cerai,mcm tak ada masalah pun

  • Mi Nhon TV
    Mi Nhon TV  2 months ago

    Tiktok china hot girl ?????
    https://youtu.be/H6-wBm0pvq8

  • This is Kepala bana
    This is Kepala bana  2 months ago

    O tak ada apa2 just saja suka2 nk cerai ye.. lg sembang mcm malaikat.. 2 2 anak emak siak.. oh lupa dia org ni artis malaysia mmg wajib kawin cerai

  • Ashry Sulhan
    Ashry Sulhan  2 months ago

    Chanel bizy body sibuk jaga hal tepi kain org lain

  • King 777
    King 777  2 months ago

    Boleh rujuk balik kalau kedua belah pihak terima kebahagiaan mereka berdua ...

  • Daus Zainal
    Daus Zainal  2 months ago

    ego makan diri