Sheryl Shazwanie - Drama | BIG STAGE 2019

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Monday, August 26, 2019
  • Persembahan terakhir Sheryl Shazwanie dengan lagu Drama sebelum tersingkir pada minggu kedua Bigstage.., jangan lupa VOTE dan layan persembahan peserta lain di http://www.gempak.com/bigstage okay !

    #BigStage
    #VivoMalaysia
    #DominasiBBNU



    ------
    Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
    Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
    Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
    Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
    Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak
Loading...

Comment

  • norhani hatruddin
    norhani hatruddin  21 days ago +1

    Sedap dia ni. Ada bakat

  • sophie snowbell
    sophie snowbell  a months ago

    Mana oppa?

  • Zuraini Tajudin
    Zuraini Tajudin  a months ago

    Bukan nak kecam tapi......aku rasa chaleeda yang patut 'out' sebab...suara tak ngam,nervous pun ade dan suara lari dari irama....sorry lah kalau ade yg tersinggung

  • Jamal Jamaduddin
    Jamal Jamaduddin  a months ago +4

    I love her version. She got style

  • Jungkook Euphoria
    Jungkook Euphoria  a months ago +3

    Upload vroom vrooommm by hanbyul pls lah upload lah semua peserta kenapa ni sikit2😣

  • Kay Awa
    Kay Awa  a months ago

    upload lah syada punya. best kot persembahan dia. magikal

  • allex el fathin
    allex el fathin  a months ago +2

    Salam dari indo ...

  • synchronize 88
    synchronize 88  a months ago +3

    Upload hanbyul punya stage please😢😢 confirm 10M viewss in a week💜 aih apela astro gempak xadil pilih2 je stage nk upload . Upload smua lah kasi fair

  • Lynna Momo
    Lynna Momo  a months ago +3

    To admin...
    Awak nak kumpul duit,,, jgan upload live and 2 performance jek.. awak dah buat orang lain dapat duit. Cer tgok channel2 tv lain, diorg upload setiap performance, mana best akan trending mana suam tggu je la views naik. Trending tu penting ye kanak2 sekalian.

  • A R
    A R  a months ago +3

    upload la bnyak2 lagi semua admin.. jngan x buat keja.. buat bnyak2 nnti org akn support..

  • A R
    A R  a months ago +3

    alaaa tersingkir 😭😭

  • nazmi majid
    nazmi majid  a months ago +1

    aku dah agak dari minggu pertama yang dia ni or syada yang akan tersingkir awal

  • Alif Najmi
    Alif Najmi  a months ago

    Mana nk bli alat pembesar suara ea... Tringin nk nyanyi mcm nie jgk

  • Zaira Wanis
    Zaira Wanis  a months ago +3

    lg best cici dari megastar ministar nyanyi..ni bkn drama..senetron..gedik sgt..patut lg rock..ni ayu je

  • blabla
    blabla  a months ago +33

    Masukkan lah han byul punya. Admin ni tak reti cari Viewers ke. Kalau masukkan tu confirm hit 1m views. Dah la playlist pun berterabur. Kemaskan la channel ni. Org nak cari pun payah

  • mickeyFful
    mickeyFful  a months ago +8

    Some of BBNU ni dorang nyanyi sedap kat IG / You tube saja. Tp bila dibawa di atas stage.. disini kita akan dpt tngok..siapa yg mampu sbenarnya.

  • Qayyum Kamil
    Qayyum Kamil  a months ago +5

    Suara dia sedap la , nape leh bottom 3

  • Irwan syahz
    Irwan syahz  a months ago +1

    Ni bkn baju yg nilofa pki aritu ke? Mcm pelik je. Lgsg x kene baju tu dgn sheril...hadoiii

  • Green Rocket
    Green Rocket  a months ago +2

    Daripada awak dah boleh agak dia akan terkeluar. Dia ni nyanyi flat. Takde skill nyanyian. Kena belajar byk lagi. Belajar faksetto, headvoice, etc supaya dalam lagu tu pelbagai tone dia. Kalau x tu yg bunyi flat je tu. Kalau x takat cover lagu kt youtube je la dekk

  • Faaiz Accel
    Faaiz Accel  a months ago +4

    Tak faham maksud lagu, kurang fans undi - punca Sheryl terkeluar!