[LIVE] Gegar Vaganza 2019 Live + (Minggu 4)

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Sunday, November 3, 2019
  • Minggu duet dah tiba. Lagu-lagu pun bukan biasa-biasa. Korang tak sabar nak tengok pasangan mana? Layan sekarang Gegar Vaganza Minggu ke 4.

    #GegarVaganza2019
    #FarmFresh
    #IniBarulahSusuSegar
    ------
    Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
    Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
    Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
    Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
    Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak
Loading...

Comment

  • Laila Aspalela
    Laila Aspalela  18 hours ago

    Saya ulang² part tok ram kenakan nabil.. Terbaikk tok ram 😂😂😂

  • raihana siraj
    raihana siraj  yesterday

    Aku je ke yang rasa persembahan wann paling best and cantik sangat

  • Fredliy Heman Lee statham

    Bukan kaleng kaleng😂😂😂

  • Little Lien
    Little Lien  yesterday

    bunda gelak macam dato sri vida 1:34:46

  • Dewi Wic
    Dewi Wic  2 days ago

    😍🤩

  • sour sweet
    sour sweet  2 days ago

    Kalau part kak wan..mesti juri ke sape2 yg dekat akn crush abis.haha...lain macam

  • liyana zubir
    liyana zubir  3 days ago +2

    Thn dpan pls nak farm fresh bos susu jadi penaja pls!!!

  • KYN Resources
    KYN Resources  3 days ago

    Jatt punya aura legend lg power drpd ayai wehhh.. Moga Jatt jadi juara gv6. Btw penat la dengar wann nyanyi..aku yg mengah. Feeza plk sengau..bila nk terkeluar. Aduhh tiap mggu tunggu naqiu & jatt je ni.

  • Jkkk Muda Kg Pandan

    jatt dgn ayai terbaik

  • Fatimah Salleh
    Fatimah Salleh  3 days ago

    Suka kalau jatt potong rambut....lebih smart.

  • Fatimah Salleh
    Fatimah Salleh  3 days ago +2

    Berpotensi masuk ke final, Naqiu, Hady Mirza, Jatt, One Mcee...

  • wanazman wanyusoff

    Minggu keempat paling best

  • Mohd Afdzal
    Mohd Afdzal  3 days ago

    bel nasri mcm bangang lagi je mengacara, nyampah pun ada. baik issey atau fikri ibrahim ok sikit

  • muhd akmal
    muhd akmal  3 days ago +1

    sham visa mcm iron man dah.. hahaha

  • ayeep Harijul
    ayeep Harijul  3 days ago +1

    Like sikit naqiu kembali lagi..terbaikk💪🏼💪🏼

  • Cik Cactus
    Cik Cactus  3 days ago

    dress penyanyi2 perempuan ni, nana ngn wann je elok, maksudnya masih boleh pakai yg x ketat sgt kan...emm

  • Cik Cactus
    Cik Cactus  3 days ago

    ko ape #123, tapi nyanyi #12tanda 😆

  • sambungan 1 sambungan 2

    naqiu the best 😍😍

  • Norazeah Azman
    Norazeah Azman  4 days ago

    Yang pakai tudung tu tak payah la nak pakai ketat2 .. mcm shila amin napk perut dia