Bjeshka e Strellcit - STRELLCI I RI, 2021

Share
Embed
 • Published on:  Monday, February 28, 2022
 • Bjeshka e Strellcit-STRELLCI I RI është reportazhi i radhës në ciklin e emisioneve që sjellin larminë e jetës në bjeshkët e Kosovës, hapja e rrugës drejt së cilës sjell adhuruesit e natyrës më pranë bukurive të saj.Ndërsa, elektrifikimi i cili pritet të implementohet si vazhdimësi e këtij projekti do ta shndërrojë Bjeshkën e Strellcit në një vendbanim të ri dhe me emërtim të ri: STRELLCI I RI!
  Bjeshka e Strellcit-STRELLCI I RI, gjendet në kurorën e vargmaleve të Alpeve Shqiptare me rreth 2,365 metra lartësi mbidetare, ndërsa arritja e saj për dhjetëra minuta e shndërron atë në një atraksion turistik, të arritshëm për çdo vizitorë.

  PLAYLIST: https://cnclips.net/p/PLBau9JBUoCi2kQOgVn5aNhj7m5QqPke_O

  Bjeshka e Strellcit-STRELLCI I RI, 2021
  #TopMountains #albaniantradition
  Created by: Jeta Beqiraj
  ©: #AjetëShabanBeqirajOfficial & RTK
Loading...

Comment