[ KERONCONG ] DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS [ COVER REMEMBER ENTERTAINMENT ]

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Friday, February 14, 2020
  • [ KERONCONG ] DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS [ COVER REMEMBER ENTERTAINMENT ]
    [ KERONCONG ] DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS [ COVER REMEMBER ENTERTAINMENT ]
    [ KERONCONG ] DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS [ COVER REMEMBER ENTERTAINMENT ]

    ===

    Terimakasih yang sudah support channel kami. Video live cover akustik terbaru dari Remember Entertainment DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS
    Semoga video cover live akustik yang Remember Entertainment bawakan ini berkenan buat teman2 semua yaa
    Jangan lupa dengarkan DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS versi aslinya

    ===

    VIDEO LAINNYA

    [ KERONCONG ] REZA ARTAMEVIA - BERHARAP TAK BERPISAH
    https://cnclips.net/video/echZyyj0R-8/video.html

    [ KERONCONG ] MAROON 5 - MEMORIES
    https://cnclips.net/video/MP0-iDf713M/video.html

    [ KERONCONG ] TONES AND I - DANCE MONKEY
    https://cnclips.net/video/MP0-iDf713M/video.html

    ===

    LIRIK

    Kalung emas sing ono gulumu
    Saiki wis malih dadi biru
    Luntur koyo tresnamu
    Luntur koyo atimu
    Saiki kowe lali karo aku
    Kalung emas ku mbiyen tak tuku
    Tak pasrahke mung kanggo sliramu
    Gedhe roso tresnaku
    Yo mung kanggo sliramu
    Ra nyono kowe lali karo aku
    Loro atiku, atiku kelaran loro
    Rasaning nganti tembus ning dhodho
    Nangisku iki
    Mergo kowe sing njalari
    Kebangeten opo salahku iki
    Opo dosaku iki
    Kalung emas ku mbiyen tak tuku
    Tak pasrahke mung kanggo sliramu
    Gedhe roso tresnaku
    Yo mung kanggo sliramu
    Ra nyono kowe lali karo aku
    Loro atiku, atiku kelaran loro
    Rasaning nganti tembus ning dhodho
    Nangisku iki
    Mergo kowe sing njalari
    Kebangeten opo salahku iki
    Opo dosaku iki

    ===

    Yuk subscribe Remember Entertainment, karena bakal ada banyak video cover di channel ini, lagu galau, lagu terbaik indonesia, lagu hits cover versi akustik, cover versi piano, semua lengkap dengan lirik supaya teman-teman semua bisa ikutan karaoke bareng Remember Entertainment

    ===

    Remember Entertainment Yogyakarta

    “Where music is sounded, there is a happiness”

    Profesional Music Entertainment for
    - Wedding Party
    - Birthday Party
    - Gathering
    - Product Launching
    - etc..

    Basic Acoustic | Full Acoustic | Keroncong Modern | Band & Mini Orchestra

    For Business Inquiries
    Phone & WhatsApp: 081804248321 (Billy)
    Instagram: @remember.entertainment

    #KeroncongMilenial #KeroncongModern #RememberEntertainment
Loading...

Comment