Big Stage Live + Minggu Akhir

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Sunday, September 23, 2018
  • Saksikan Big Strage Live + Setiap ahad jam 9 malam di www.bigstage.com.my

    Undi BBNU pilihan korang melalui aplikasi TIKTOK sepanjang program berlangsung. Maklumat lanjut layari http://www.gempak.com/big-stage#vote
    ------
    Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
    Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
    Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
    Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
    Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak
Loading...

Comment

  • Arbani Sallehuddin

    Tokti Tetap Diva Terbaik Negara 👍

  • Hafiz Hakimy
    Hafiz Hakimy  5 days ago +1

    WINNER OF BIG STAGE
    BS 1-SARAH SUHAIRI
    BS 2-HAN BYUL

  • mohd norfikri omar

    2018 lagi best dari 2019. Kalau yang 2019 masuk tahun ni dah lama dah terkeluar. Hahaha

  • Gazpacho Suave
    Gazpacho Suave  7 days ago

    WHY DOES IT TAKE EONS just 2take a look at this vid???😲😲

  • The Secret9
    The Secret9  7 days ago +2

    Aku rinduuu comment Faizal Tahir 💘💥💥💣

  • Rifae Ruslan
    Rifae Ruslan  7 days ago +1

    Tgok big stage hanya nak tngok alif performe je 2019

  • Ezzah Ezzudin
    Ezzah Ezzudin  7 days ago

    😍

  • lisa rosiana
    lisa rosiana  7 days ago +23

    I'm here today 05 Oct 2019 just can't move on from dato' siti and alif performance. And tomorrow is final for big stage 2 and I guess han byul will be the winner❤️

  • Khairul Ashraf
    Khairul Ashraf  7 days ago +1

    Dato siti start "telah kutemukan" pun dah poww power!

  • Akif Adeeb
    Akif Adeeb  7 days ago +1

    Tokti ngn ft bg markah tinggi kt wanie kayrie rupenye

  • Angga Nuary
    Angga Nuary  14 days ago +1

    Tak bisa move on dengan persembahan Wani - Pematah Hati

  • Aidatul Fitriah
    Aidatul Fitriah  14 days ago +1

    Baju sherry cantik time BS1.. Aku sorg je ke yg rasa busana dia time BS2 x sesuai sgt dgn sherry.

  • Rosli Saidah
    Rosli Saidah  14 days ago +1

    Still watching 💕

  • Zara Zachary
    Zara Zachary  21 days ago

    syafiq dont look happy at all, obvious gler

  • Nadhirah Ismail
    Nadhirah Ismail  21 days ago

    Aku rasa suara sarah ni sedap gila 😻

  • aqil bijak
    aqil bijak  a months ago +1

    Musim ni lagi gempak ! Suara banyak yang power . Musim 2019 banyak suara hancur takde yang boleh kita nampk consistant tuk jadi juara . Sometime performance best sometime performance hancur . So memang x nmpk siapa yang bakal juara . 😔

  • ashraf awesome
    ashraf awesome  a months ago +1

    maybe big stage 2019 akan ad tema International 😂😂

  • Kok Jah
    Kok Jah  a months ago +1

    sementara tunggu next episode bigstage musim2 ni marathon balik big stage 2k18