[LIVE] Big Stage 2019 Live + (Minggu 1)

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Sunday, August 18, 2019
  • Big Stage KEMBALI. 12 BBNU akan berentap untuk tahun ini.Siapa yang akan diangkat menjadi juara untuk tahun ini?Jom layan.Korang jangan lupa undi BBNU kegemaran korang di http://www.gempak.com/bigstage .

    #BigStage
    #VivoMalaysia
    #DominasiBBNU
    ------
    Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
    Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
    Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
    Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
    Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak
Loading...

Comment

  • qtpie
    qtpie  3 days ago +2

    even yang lain dok puji dinda hanbyul . aku still support fieya HAHAHAHA tibe 😂

  • amira syuhada
    amira syuhada  3 days ago

    @dindapermata 💜😍

  • amrina rosyada
    amrina rosyada  5 days ago +1

    aku amik keputusan untuk tonton big stage week 1 sb aku nak sgt tau apa tjadi. sb aku start kenal HB ni kat week 2 punya. ok start skg aku tgk jap

  • NOOR EVIANA MATALI
    NOOR EVIANA MATALI  6 days ago +2

    rindu Fieya sini.

  • Cik Maria_ Rahadatul A'isya

    Akak dtg cni balik sebab fieya Julia duet Liza kat semifinal hari tu,ahakzzz

  • YGTRASH 10
    YGTRASH 10  7 days ago

    siapa tengok sassy go go ? kat sini sebab nak dengar ost ni live

  • in tan
    in tan  7 days ago

    48:00

  • Nizam Saje
    Nizam Saje  7 days ago

    yang jerit2 mase korea ni nyanyi ni bajet paham je...

  • sarah’s vlogzz
    sarah’s vlogzz  7 days ago

    aku nampak muka chaleeda nak nangiss.... dia punya suara tak berapa mungkin sebab dia tak biasa dengan mic tu so tak leh control suara

  • Norazlina Sabran
    Norazlina Sabran  7 days ago +4

    Aku dtg sini balik...lepas Han Byul menang Big Stage 2019😊😊😊😊 #throwback

  • Nur Atiqah
    Nur Atiqah  7 days ago

    AKU TAK FAHAM KENAPA KALAU AKU TENGOK YOUTUBE DEKAT GEMPAK NII ASIIIKKK JA SUARA HILANG. STRESS

  • Dia Benet
    Dia Benet  7 days ago

    Hann Byul..jatuh cinta tgk dia main mata..hebat.

  • Fando Daffis
    Fando Daffis  14 days ago +1

    Undang soimah dong malaysia jadi juri di big stage

  • Diela Kerel
    Diela Kerel  14 days ago

    Santesh ni telan srudio rakaman ke

  • Qusyairie Media
    Qusyairie Media  14 days ago +1

    Lagu Neeta Tak Sanggup Lagi is from which singer?

  • nuriesya darwisya
    nuriesya darwisya  14 days ago +1

    Baru tengok haha ...

  • Nurul Izzah
    Nurul Izzah  14 days ago

    Hanbyul sing ost sassy go go and wear uniform from drama sassy go go😍😍😍😍

  • Ozamataz Buckshank
    Ozamataz Buckshank  14 days ago +1

    Setuju ramai yg komen host perlu selit BI sikit sbb ade peserta luar. Tp yg buat aku gelak byk reply ckp "woi! Tak martabat BM ke?? Bangga la sikit org jepun korea indon relax je x ckp BI" haha. Ni pendapat aku, bukan x bangga dgn bahasa kita tp kena ckp BI utk peserta luar dan peminat peserta luar tu fhm apa yg berlaku, utk mudahkan mereka. Cuba klw korg pegi negara mcm rusia german jepun ke pastu seekor pun x ingin ckp BI dgn korg amacam? Boleh x hidup? Silap2 nak mkn, nak naik tren, nak beli tiket flight semua pun x blh

  • Ara
    Ara  14 days ago +2

    Kucaimars and fieya 💋