Meditaatio Venäjän ja NATON välisen rauhan puolesta - Finnish guided audio

Share
Embed
 • Published on:  Thursday, August 18, 2022
 • Venäjä ja USA:n johtama NATO pitivät valtuuston kokouksen Brysselissä tammikuun 12. päivänä. Venäjä haluaisi turvallisuustakuita siitä, ettei Ukrainasta ja Georgiasta koskaan tulisi NATON jäseniä.

  Tämä estää Yhdysvaltoja asettamasta näihin maihin ohjuksia, jotka voivat iskeä Moskovaan 5 minuutissa ja Venäjän strategisiin ydinohjussiiloihin 7 minuutissa.

  Kokouksessa ei kuitenkaan päästy sopimukseen.

  Nyt tilanne on paljon vaarallisempi kuin ymmärretään, ja paljon vaarallisempi kuin kylmä sota.

  Valitettavasti monet ihmiset Yhdysvaltain hallituksessa uskovat, että Venäjä haluaa vallata Ukrainan. Kaikki vaihtoehtoiset näkemykset, jotka edistävät hyviä suhteita Venäjään, nähdään Yhdysvaltojen petoksena.

  He eivät ymmärrä Venäjän huolia ja jatkavat konfliktien ajamista Venäjän kanssa.

  https://www.paulcraigroberts.org/2022/01/12/no-reassurance-for-russia-is-dangerous/

  Ilman turvallisuustakuita ja painavaa uhkaa, Venäjä voisi vastata sotilaallisin ja teknisin keinoin.

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-urgent-russia-declares-nato-talks-failure-says-will-use-military-means

  On mahdollista, että Venäjä käyttää satelliittien vastaisia aseita, jotka voivat häiritä viestintää ja GPS-palveluita.

  Ne voivat myös hyökätä horisontin yläpuolella oleviin tutkakohteisiin Yhdysvalloissa, mikä jättäisi maan alttiiksi ohjushyökkäyksille.

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/satellites-would-be-attacked-first-then-these-radar-stations-if-ww3-commences-next-week

  Tämä voi sitten johtaa vakavaan konfliktiin Venäjän ja Yhdysvaltojen johtaman Naton välillä.

  Tilanteen rauhoittuminen on kuitenkin mahdollista, jos kaikki tilanteessa mukana olevat osapuolet tekevät yhteistyötä rauhanomaisen ratkaisun toteuttamiseksi, mukaan lukien sovitut Minskin sopimukset.

  https://www.rt.com/russia/545855-nato-russia-brussels-talks/

  Täten me ehdotamme kaikkia ketkä kokevat niin opastetuksi, tekemään Meditaation rauhan puolesta Venäjän ja NATON välillä niin usein kuin mahdollista, tai joka neljäs tunti seuraavina aikoina:

  12:30 AM UTC (03:30 Suomen aikaa)
  4:30 AM UTC (07:30)
  8:30 AM UTC (11:30)
  12:30 PM UTC (15:30)
  4:30 PM UTC (19:30)
  8:30 PM UTC (23:30)

  Ohjeet meditaatiolle: (Ehdotettu aika tälle meditaatiolle on 15 minuuttia)

  1. Käytä omaa tapaasi rentouttaa itsesi.

  2. Aseta aikomuksesi tuomaan rauhaa ja parannusta Venäjän ja Naton väliseen tilanteeseen.

  3. Kutsu avuksi violetti liekki sen alkulähteestään asettamaan suojaava kehä ympärillesi meditaation aikana ja sen jälkeen. Pyydä sitä muuntamaan kaikki mikä ei palvele valoa.

  4. Visualisoi vaaleanpunainen valopilari, joka saa alkunsa Galaktisesta keskusauringosta ja sitten laskeutuu alas sinun kehosi lävitse ja syvälle maan keskipisteeseen.

  5. Kuvittele mielessäsi tämän valon virtaavan sinun sydämesi lävitse ja sitten sinun käsiesi läpi suoraan kaikille jotka ovat mukana Venäjän ja Naton välisissä tilanteissa, harmonisoimaan kaikki ja tuomaan rauhaa. Anna vaaleanpunaisen valon virrata sitten eteenpäin, parantaa kaikki muut konfliktit maailmanlaajuisesti.

  6. Pyydä Jumalaista feminiinisyyttä ohjaamaan Jumalattaren, rauhan ja harmonian energiaa kaikkiin Venäjän ja Naton välisiin ratkaisemattomiin tilanteisiin, ja kaikille jotka ovat mukana näissä tilanteissa. Anna näiden energioiden virrata eteenpäin ja parantaa kaikki muut konfliktit maailmanlaajuisesti. Salli näiden energioiden jatkaa virtaamista sydämesi lävitse ja sitten sinun käsiesi lävitse näihin tilanteisiin pariksi minuutiksi.

  Jumalatar haluaa rauhan ja rauha tulee olemaan.


  Lisätietoja:

  https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html
Loading...

Comment