[LIVE] Big Stage 2019 Live + (Akhir)

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Sunday, October 6, 2019
  • Siapa bakal juara Big Stage musim ini? Debaran makin terasa. Korang kena nantikan single terbaru dari finalis Big Stage yang akan dinyanyikan secara live buat kali pertama malam ini.

    #BigStage2019
    #vivoMalaysia
    #DominasiBBNU
    ------
    Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
    Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
    Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
    Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
    Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak
Loading...

Comment

  • Ikin fandy
    Ikin fandy  4 hours ago

    1:00:09 comelllll!!!!!

  • Vennu Tv
    Vennu Tv  8 hours ago

    Han byul english and malay was really great..u deserve it bro

  • Vennu Tv
    Vennu Tv  8 hours ago

    Bagi axia apa dia nk buat? Bagi la alza ke myvi..seronok la sikit

  • Rifae Ruslan
    Rifae Ruslan  9 hours ago

    Paling goosebumps is a unexpected intro alif dgn lagu tu 😍 .

  • Nanty anak murdi
    Nanty anak murdi  12 hours ago

    Ruang Mimpi road to AJL 35

  • sayuth Keith
    sayuth Keith  16 hours ago

    Should be Dinda no. 4....

  • Reza Al Azar
    Reza Al Azar  yesterday +1

    Semoga ada orang Indonesia yang ikut an tahun depan
    Khususnya dari Indonesia timur atau enggak Sumatra lah ( Medan ) khusus nya 😁

  • Reza Al Azar
    Reza Al Azar  yesterday +1

    KPop juara di Malaysia 😁😁
    Korea rajanya orang nyanyi
    Apalagi budaya KPop digemari di Malaysia dan Indonesia 😁
    Autowin hangbyul

  • Jia Kim
    Jia Kim  2 days ago

    1:28:12

  • Waheeda Memey
    Waheeda Memey  2 days ago

    suke giler dengar alif satar speaking english😍

  • shahrin ram
    shahrin ram  3 days ago

    second time tgk balik.. mungkin ramai perasan, juri tak berapa kompeten, term teknikal utk vocal pun terkial2 nak ulas. lepas tu komen kontra dgn permarkahan. mcm mana nak rate performance peserta dgn adil. Juri jemputan pun kena kurgkan weightage sbb tak konsistan.Next iteration, astro kena olah balik format, kasi skema pemarkahan kat juri..baru do justice. congrats HB

  • Sally Lemon
    Sally Lemon  3 days ago

    Walaupun adzrin terkucil tapi lagu Adzrin sgt disukai Misha dgn Cakra, kira juri pn ambik kesempatan nyatakan betapa best lagu tu dan Cakra pn mintak tumpang komen adzrin waktu giliran Misha psl nak tumpang puji lagu dia. Kalau lagu tu offer kt Misha and especially pd Cakra pasti diorg nak. Lagu tu best bkn semata lagu je, that shows penyampaian Adzrin ckup baik smpaikan lagu baru first time dgr pn org dh tangkap giler.

  • Shalking
    Shalking  3 days ago

    Support my ig please
    :@1m4nfird

  • we are one exol
    we are one exol  3 days ago +2

    Tak pelik betul sape yang xhabis2 kata neeta menang di mata juri hanbyul tak?? Guys misha omar je markah dia lebih skit kat neeta tokti and cakra khan bg markah lebih kat hanbyul 🤗 so hanbyul worth it🙌🏻

  • MLKK DIAMOND
    MLKK DIAMOND  3 days ago

    Hemm juaranya orang korea rupanya. Aku rasa ni program orang Malaysia. Bagi duit dekat orang orang luar.

  • izz kirito
    izz kirito  3 days ago +1

    Aku sorang je ke yg rasa suara han byul biasa2 je. He's a good performer, tak dpt dinafikan. Pandai kawal stage etc. Cuma bagi aku suara dia takde faktor wow. Pendapat akula.

  • Faiz Ali
    Faiz Ali  3 days ago

    Jom cari pokemon

  • wada wadot
    wada wadot  3 days ago

    Pengacara big stage tolong jangan tukar untuk next next season ok. Hahaha!
    Gandingan pengacara yang paling serasi and professional kat malaysia.
    Ok bye 👋

  • Rizal Rizal013
    Rizal Rizal013  3 days ago

    Neeta tu bkn Islam ke..baru nk jd peminat die..lembut2 gitu

  • Frankenwiddy
    Frankenwiddy  3 days ago +1

    Juara yang dijangka. Dari awal-awal buat all out. Tahniah!