Kisah Inspirasi Hidup Abam Bocey

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Wednesday, February 12, 2020
  • Kisah Inspirasi Hidup Abam Bocey

    Alfatihah untuk Arwah abam bocey. Semoga kisah inspirasi yang beliau kongsikan ini menjadi satu sedakah jariah daripada beliau kerana banyak manfaat yang kita dapat daripadanya.

    ENJOYYYY....

    Ada permintaan tutorial atau review? Sila tinggalkan komen di bawah dan letakkan tanda #blogfaiz supaya aku mudah mencari soalan-soalan yang ditanya :)

    -----------------------------------------------------------
    Selamat Datang Ke Channel Blogfaiz
    -----------------------------------------------------------

    Terima kasih kerana singgah di Channel BlogFaiz. Channel BlogFaiz adalah sebuah channel personal di mana dalam channel ini aku akan kongsikan pelbagai tutorial apa yang aku tahu, perkongsian aku pergi travel tempat menarik, review makanan sedap, eksperiment unik dan pelbagai lagi. Jika korang suka channel aku ni, boleh klik butang subscribe di ATAS. :D

    --------------------------------------
    Tools & Gear Digunakan
    --------------------------------------

    Filmora Pro - https://www.linkconnector.com/ta.php?...
    Filmora (Regular) - https://www.linkconnector.com/ta.php?...
    Rode Wireless Go - https://c.lazada.com.my/t/c.fyKL?sub_...
    SEO YouTube - https://www.tubebuddy.com/blogfaiz
    Sony RX0 ii - https://c.lazada.com.my/t/c.cr2G?sub_...
    GoPro 7 Black - https://c.lazada.com.my/t/c.cwlt?sub_...
    Sony VCT-SGR1 Shooting Grip - https://c.lazada.com.my/t/c.cwlH?sub_...
    Audio Technica ATR2500 - https://c.lazada.com.my/t/c.cFCq?sub_...
    DJI Drone Spark - https://c.lazada.com.my/t/c.cFCJ?sub_...
    Insta360 One x - https://c.lazada.com.my/t/c.fGlv?sub_...

    ----------------------
    Laman Sosial
    ----------------------

    Blog - https://www.blogfaiz.com
    YouTube - www.vlogfaiz.com
    Facebook - /blogfaiz
    Twitter - https://twitter.com/blogfaiz
    Instagram - https://www.instagram.com/blogfaiz/

    -----------------------------------------------------
    Affiliate Disclaimer (if applicable)
    -----------------------------------------------------

    Some of the above links maybe affiliate links, which may generate me a sales commission

    ----------
    Credit
    ----------

    Music Background & Music Intro From YouTube Audio Library and Premium purchase from audiojungle respectively.

    --------------------------------------------------------
    Copyright Disclaimer (if applicable)
    --------------------------------------------------------

    Title 17, US Code (Sections 107-118 of the copyright law, Act 1976):
    All media in this video is used for purpose of education, entertainment, review & commentary under terms of fair use.

    All footage, & images used belong to their respective companies.

    Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.

    ------------------------------------------------
    Soalan-Soalan Sering Di tanya
    ------------------------------------------------

    Soalan 1. Umur berapa?
    Jawapan 1: Umur 27 tahun (2019). Kalau aku tak update korang kira sendiri. 😃

    Soalan 2: Orang Kelantan kan? Kenapa tak cakap Kelantan? Alaa...Poyo arr....
    Jawapan 2: Ya orang Kelantan. Aku cakap KL sbb aku tak de masa nak tulis subtitle. Banyak benda lagi nak buat selain tulis subtitle. Huhu...

    Soalan 3: Asal mana?
    Jawapan 3: Kelantan

    Soalan 4: Kerja apa?
    Jawapan 4: Webdesigner dan Blogger. Nanti lawat ke blog aku BlogFaiz.com 😬

    Soalan 5: Best ke buat video kat YouTube ni?
    Jawapan 5: Tak best. Banyak benda aku perlu fikir untuk puaskan hati semua orang. Huhuuu.. 😖

    ---------------------------------------------------------------
    For Business Inquiries & Copyright Deal
    ---------------------------------------------------------------

    Please Contact Me Here https://www.instagram.com/blogfaiz/
Loading...

Comment